Vill du ha hjälp?
08-5200 5600
Logga in

Om oss

Expert på att ta fram bra försäkringar
Försäkringsutveckling Sverige AB startades i syfte att utveckla, förmedla och administrera riktigt bra gruppförsäkringar för företag och privatpersoner. Med Försäkringskollen tar vi ytterligare steg för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga försäkringar genom att samla försäkringstagare och på så sett stärka vår förhandlingsställning gentemot försäkringsbolagen. Tillsammans är vi starkare.

Vi är experter på vad vi gör med mer än 30 års erfarenhet så låt oss förhandla dina försäkringar åt dig.

Våra utvalda försäkringsbolag är den part som betalar dina försäkringsskador och är noga utvalda och etablerade. Vi har en löpande uppföljning av försäkringsbolagen vi samarbetar med och ser till att du är i trygga händer.

Läs mer om oss på Fuab.com

Laddar...


Våra försäkringslösningar gör skillnad

För företag, fackföreningar, medlemsförbund – alla verksamheter med ett behov av ett erbjuda gruppen ett anpassat och prisvärt skydd – gör våra försäkringar skillnad.

En gruppförsäkring är ett av de främsta medlen för en konkurrenskraftig närvaro, en förmån som ofta är den avgörande faktorn vid köp eller medlemskap. Vi är stolta över att kunna leverera en produkt som inte bara genererar en direkt extra inkomstkälla utan också skapar trygghet och en starkare kundlojalitet.

FUAB utgår från ett helhetskoncept där vi bygger upp ett långsiktigt samarbete tillsammans. Vi erbjuder de stödfunktioner som behövs för att avlasta, effektivisera och leverera er produkt på bästa vis till slutkunden.

Hör av dig till oss så berättar vi vad vi kan göra för just din verksamhet!


Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Besök: Österlånggatan 53, 111 31 Stockholm

08-5200 5600
info@fuab.com

Post: Box 380 44, 100 64 Stockholm