Vill du ha hjälp?
08-5200 5600
Logga in

Behandling av personuppgifter

Försäkringsutveckling Sverige AB (FUAB) är en försäkringsförmedlare som utvecklar, förmedlar och hanterar gruppförsäkringar för organisationer och företag i Norden. Vi på FUAB värnar om alla människors personliga integritet. Vårt löfte till dig som, partner, medlem eller kund till någon av våra partners, är att du alltid ska kunna känna dig fullständigt trygg med att lämna dina personuppgifter till oss. Du ska veta att vi hanterar dem med största omsorg.

Läs mer om FUABs behandling av personuppgifter genom att ladda ner FUAB:s integritetspolicy här.

Vårt Dataskyddsombud är Pia Bordier, kontakta henne här.


Laddar...


Våra försäkringslösningar gör skillnad

För företag, fackföreningar, medlemsförbund – alla verksamheter med ett behov av ett erbjuda gruppen ett anpassat och prisvärt skydd – gör våra försäkringar skillnad.

En gruppförsäkring är ett av de främsta medlen för en konkurrenskraftig närvaro, en förmån som ofta är den avgörande faktorn vid köp eller medlemskap. Vi är stolta över att kunna leverera en produkt som inte bara genererar en direkt extra inkomstkälla utan också skapar trygghet och en starkare kundlojalitet.

FUAB utgår från ett helhetskoncept där vi bygger upp ett långsiktigt samarbete tillsammans. Vi erbjuder de stödfunktioner som behövs för att avlasta, effektivisera och leverera er produkt på bästa vis till slutkunden.

Hör av dig till oss så berättar vi vad vi kan göra för just din verksamhet!


Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Besök: Österlånggatan 53, 111 31 Stockholm

08-5200 5600
info@fuab.com

Post: Box 380 44, 100 64 Stockholm