Vill du ha hjälp?
08-5200 5600
Logga in

Hur fungerar det?

• Du skickar in en förfrågan om försäkringsjämförelse till oss

• Du får ett email från oss inom några dagar med ett bättre pris på din företagsförsäkring.

• Om du accepterar offerten hjälper vi dig att flytta din försäkring – du behöver inte göra något mer, bara njuta av ditt lägre pris.

Jämför och få marknadens bästa pris

Vi samlar tusentals försäkringstagare samtidigt och förhandlar med försäkringsbolagen för att ert företag ska få ett så bra pris som möjligt på er företagsförsäkring. Gör en prisjämförelse så skickar vi er en offert inom ett par dagar.
Jämför försäkringar

Jämför och hitta bästa pris

När du signerar godkänner du att vi hämtar information om din försäkring och presenterar pris och omfattning för dig.

Laddar...


Våra försäkringslösningar gör skillnad

För företag, fackföreningar, medlemsförbund – alla verksamheter med ett behov av ett erbjuda gruppen ett anpassat och prisvärt skydd – gör våra försäkringar skillnad.

En gruppförsäkring är ett av de främsta medlen för en konkurrenskraftig närvaro, en förmån som ofta är den avgörande faktorn vid köp eller medlemskap. Vi är stolta över att kunna leverera en produkt som inte bara genererar en direkt extra inkomstkälla utan också skapar trygghet och en starkare kundlojalitet.

FUAB utgår från ett helhetskoncept där vi bygger upp ett långsiktigt samarbete tillsammans. Vi erbjuder de stödfunktioner som behövs för att avlasta, effektivisera och leverera er produkt på bästa vis till slutkunden.

Hör av dig till oss så berättar vi vad vi kan göra för just din verksamhet!


Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Besök: Österlånggatan 53, 111 31 Stockholm

08-5200 5600
info@fuab.com

Post: Box 380 44, 100 64 Stockholm